fbpx

Om Susanne Wils

Om Susanne Wils

Jeg er født i 1977 i Silkeborge. Min livshistorie og livserfaring har gjort mig til den jeg er i dag. Jeg har haft en del prøvelser i mit forholdsvise korte liv. Jeg voksede op med alkohol i hjemmet, siden skilsmisse, ny bonus-far, grov mobning i skolen. Som 18 årig vælger min far at tage sit liv og min verden braser sammen for en stund og jeg når ud til kanten. 

Herefter starter min opdagelsesrejsen ind i den spirituelle og alternative verden, sideløbende med sygeplejerskeuddannelse.  

Jeg føler jeg kommer hjem, men er som ung splittet i to poler. Splittet mellem en kassetænkende og firkantet verden og en blød og uendelig smuk, varm verden fuld af kærlig livskraft, energi og mystik. At integrere spiritualiteten fuldt ud i mit liv har været svært, skabt lidt tumult og forundring i mine omgivelser. MEN det har fuldendt mit liv, skabt glæde, lykke, overflod og en DYB mening og forståelse af mig selv, min vej og livet. 

Min passion og mission er at inspirere og guide andre til deres livsforandring og dybeste forståelse, gennem opdagelsen af at vi ER mere vise end vores fysiske hjerne og krop. 

At leve spirituelt funderet, betyder, for mig, at leve i nær og tæt kontakt, med naturen og med min sjæl, min inderste stemme. Jeg lever Nuet og med den kraft, der er. Jeg har en grundlæggende tro på det holistisk menneske og på at vi selv rummer nøglen til et vidunderligt liv. Vores krop rummer en visdom af en anden verden. Kroppen rummer også svarene på spørgsmålene og den kommunikere med os hele tiden. 

Spiritualitet er for mig en måde at være i verden på, en måde der forener krop, sind og ånd. En tro på og en følelse af, at være en del af noget større, en del af en universel sammenhænge, som et stort spindelvæv. 

Vi bliver let distraheret af fortidens fortidens oplevelser og fremtidens uvisheder, at vi glemmer at være til stede i Nuet, hvor skaberpotentialet- og kraften eksistere.

Gennem personlige erfaringer, har jeg samlet redskaber, viden og erfaringer til mit arbejde med forvandling af traumer og blokeringer, så et nyt og nærende liv kan blomstre.   

Jeg tror på du er skabt af stjernestøv og skabt til at lyse med dit klareste og smukkest lys i livet. Du er skabt af kærlighed”   S.Wils

Fra Hjertet Susanne ❤️

Mit livformål er at skabe forandring, øge bevidstheden i livet og på at åbne hjertet. At vise vejen til øget livsenergi (prana/qi)og gennem glæde og lys, skabe transformation i livet.”    

Scroll to Top