Susanne Wils  |  Alternativ Behandler

Healing

Healing er arbejdet med energierne balancerer i og udenfor kroppen. Healingen kan hjælpe til genskabe kroppens balance fysisk og mentalt. Healings-formen jeg benytter er kommet til live via arbejdet med  disse forskellige healings-teknikker:  

  • Reiki-healing
  • Soul Body Fusion
  • Intuitiv healing
  • Chakra-healing
  • Trance-healing
  • Krystaller

Jeg lader mig altid guide intuitivt og ved, at vores krop er sjælens mikrofon, der gerne vil  skabe bevidsthed på ubevidste belastningstilstande; mentale såvel som fysiske. Disse kan vise sig som eksempelvis stress, angst, traumer og overbelastning, der sætter sig forskellige steder i kroppen og opleves som muskelsmerter/spændinger. Det kan ligeledes manifesteres sig som blokeringer, hvor evnen/muligheden til at handle frit og være fri, kan være forhindret. Det kan være du trækker dig fra omverden, ikke gør de ting som du før elskede at gør, du resignere. Sådanne mønstre kan ufrivilligt forstærkes, da der bindes tung og energi i oplevelserne of følelserne, som virker som et anker, der fastholder skibet i at sejle for åben vind. Mange af os bære også på nedarvede traumer, der blokere vores energisystemer i kroppen. Ny forskning, viser hvordan forfædres oplevede traumer aktivere visse dele af vores DNA, uden vi selv har oplevet traumerne, endsige måske kender historien. Men healing kan hjælpe til at finde afbalancere og heale systemet igen.

Hos mig finder vi ind til årsagen, som derved kan forløses. 

Jeg kombinere ofte healingen med Bach Blomsterremedier og/eller homøopatisk medicin, så du også kan opretholde og fortsætte den positive forandring derhjemme.

Åndedrætsøvelser vil også blive en del af din healings-proces og dit hjemmearbejde. 

Nogle klienter har et behandlingsforløb som er lidt ”til og fra”, da processerne kan opleves som kvantespring.

Healing kan foregå i klinikken eller som fjernhealing. 

Pris 800,- kr.
Varighed ca. 1 time 
Bach Blomsterremedier og homøopatisk medicin er IKKE inkluderet i ovenstående pris. 
Individuelle forløb efter aftale.