fbpx

Susanne Wils  |  Alternativ Behandler

Spirituelt udviklingsforløb med din hest- for begyndere

 • Hvordan kommunikerer vores fysiske krop med vores indre stemme, sjælen?
 • Intuition- du lærer din egen intuitions-stemme at kende.
 • Anatomi og fysiologi kobles sammen med det vi ikke kan se, men sanse og føle.
 • Hvordan påvirker vejrtrækningen kroppen, vores sind og ånd? hvordan kan vi bruge det til at forbinde os med hesten? 
 • Hvad er energibaner/meridianer i kroppen og hvordan påvirker de os?
 • Hvordan kan vi bruge vores usynlige energier kærligt og powerfuldt kommunikationen med  med omverden og hesten? 
 • Hvordan højnes vores energi og livsenergi og hvordan kan vi ændre livsmønstre for at opnå og fastholde en højere energi?
 • Du vil lære dig selv at kende på et dybere sjælsplan, så du bedre forstår dit liv som det ser ud og sådan som du er i verden med succeser og udfordringer.
 • Vi skal opnå kropslig ro og balance.
 • Vi skal opnå sjælelig ro og balance.
 • Målet er at komme tættere på en holistisk ro og balance.
 • Vi skal have en vidunderlig aften med fælles middag og et overraskelsesevent, der har været en kæmpe øjenåbner for mig i tidernes morgen.

Hele vores eksistens afhænger af  kvaliteten af livsenergien. Livsenergi flyder i vores fysiske krop men også på universelt plan og dermed i vores omgivelser.  Livsenergien påvirkes af mange faktorer, så som sygdom, skader, traumer, uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, smertefulde oplevelser mm. Vi kan hente hjælp og vejledning mange steder fra og en af de mest undervurderede er fra vores egen hest. Du vil lære at få øje på de budskaber som din heste spejler hos dig og du vil få brugbare, power-fulde og kærlige redskaber til at navigere ud fra dine egne drømme og potentialer. 

Vi har alle, fra tid til anden, belastende faktorer i tilværelsen, som kan bremse os. Men vi kan ændre måden vi håndtere det på og i stedet lære at fastholde en sund energi og et power-fuldt, nærende og skabende flow. Vi skal afbalanceres og løftes så hele vores system-krop, sind og ånd kan blomstre. Når vi står fast i os selv og er centrerede, så er der plads til at vores sanser kan skærpes. Skærpede, vågne sanser giver en bedre perception af omgivelserne og hvad de fortæller os. Det giver en mere sikker og afbalanceret måde at navigere, agere og justere på.   

For at du succesfuldt kan væve det nye du lære, ind i din egen hverdag, vil du få konkrete redskaber, som du kan tage med hjem. Lidt af gangen kommer vi et lag dybere, så du stille, sikkert og roligt kan følge med. Alle undervisere har hver deres spidskompetencer til at skabe en sluttet, holistisk ring omkring din udviklingsproces.

    

Underviser

Susanne Wils

Jeg har 21 års erfaring som sygeplejerske og har sideløbende hermed givet holistiske behandlinger til dyr og mennesker. Jeg er spirituel og clairvoyant og har gennem kurser og uddannelser dygtiggjort mig i behandling og kommunikation med mennesker og dyr på et dybere plan. Jeg har gennem de utallige behandlinger jeg har ydet, set hvordan hesten kan åbne sit menneskers hjerter- det er magisk. 

Min livshistorie og livserfaring har gjort mig til den jeg er i dag. Jeg har haft en del prøvelser i mit forholdsvist korte liv.

Min barndom og ungdom var også fyldt med sorg, svære følelser og et stort tomrum. Jeg fik i en tidlig voksenalder diagnosen PTSD. Som jeg har vendt til en styrke gennem en forståelse og accept af det som var og er- nemlig MIG!

Som særligt sensitiv barn og ung, har det været en evigt søgen efter, at passe ind i samfundets normer og kasser, uden helt at ramme plet. Jeg har vendt mit liv fuldstændigt om med de redskaber som jeg arbejder med i dag. Jeg har selv taget rejsen og kan derfor guide dig på bedste vis.

Da jeg får min hest, Fanny, begynder puslespillet for alvor at blive lagt i min sande rejse hjem i mig selv og kvantespring er blevet gjort. Min vej blev tydeligere og tydligere. Jeg så, for første gang, mig selv tydeligt og med kærlige øjne.  

For mig hænger dyr og mennesker sammen- ja vi er energetisk forbundet alle sammen.

Jeg ved der er mange med lignende erfaringer, som stadig er søgende. Med alt hvad jeg er og har erfaret, ønsker jeg at invitere, inspirere og guide flere hjem i sig selv. At leve et rigt og nærende liv på flere plan. Med alt hvad jeg er og har erfaret,  ønsker jeg at vise hvordan disse naturligt tilgængelige redskaber og hesten kan hjælpe dig på denne rejse❤️- Susanne Wils

Praktisk Information:

Priser:

Betalingsmuligheder:

 • 9450,- kr. á en gang 
 • Depositum på 2.000,- kr. 
 • Mulighed for ratebetaling

Depositum betales ved tilmelding, men refunderes ikke ved frafald, da det bruges til at betale gæsteunderviser. 

Betaling af fuld pris betales inden kursets start, med mindre der er aftale ratebetaling. 

(Prisen for hele forløbet er incl. frokost, frugt, snacks, varme drikke, vand, fælles afslutning middag, materialer, kørsel til enkeltsessionerne.) 

Lokation:

 • Alle fælles kurser vil finde sted i Silkeborg med udgangspunkt i kursus-lokationen på: Nørhedevej 36, 8600 Silkeborg.
 • Der kan muligvis være brug for praktisk tøj, sko og lignende, hvilket meddeles undervejs i forløbet. 
 • Ønsker man overnatning, kan der henvises til forskellige muligheder, er dog ikke med i prisen.

Datoer:

Modul 1:               
Modul 2:                 
Modul 3:               

Individuelle sessioner aftales individuelt. 

(Ændringer kan forekomme, ved eks. sygdom og lignende. )

Tilmelding:

Skal ske senest ….-2023 via kontaktformularen under “kontakt”.