fbpx

Life Change

Life Change Empowerment

Stress, udbrændthed, træthed, lavt mentalt overskud, ja ordene er mange om de ubalancer vi mennesker nu i tiden oplever mere og mere.

Genkender du det? så er du måske et sted i livet, hvor du er klar til en kærlig hånd, et blidt puf i den rigtige retning?

Nogle konktete “symptomer” kunne være: 

  • Måske oplever du ekstra modstand på områder i livet?
  • Måske føler du en “kalden” på dig, som om noget vil have dig opmærksomhed? noget virker “off” eller forkert.
  • Måske oplever du en fysisk, følelsesmæssig eller mental udmattelse uden at kunne sætte finger på årsagen? 

Dette kan meget vel være “din krop der kalder dig hjem” til dit dybe hellige sted i dig.

På dette forløb har du en unik mulighed for at finde ind i dit dybeste, hellige sted i dig. Det sted hvor kun fred og kærlighed eksisterer. Du vil herfra kunne lade din indre stemme, din sjæl guide dig vej i dit liv fremad.

På forløbet kobles evidensbaseret viden og åndelighed sammen. Du undervisning i hvordan tanker/sind, følelser og krop uløseligt hænger sammen. Du får viden om den energetiske krop, dens  kommunikation og hvordan den kommunikere med din underbevidsthed og dine følelser og tanker. 

Herigennem lære du teknikker til at lave varig ændring i dit liv, din evne til at skabe og manifestere og glædesfyldt fremtid, der IKKE er betinget af din fortid. Teknikkerne stammer fra meditation, NLP, Tankefeltterapi, EFT-teknik (Emotionel Friheds Teknik) anatomi, fysiologi, psykologi. 

Formålet er at du skal mærke forandringen i dit eget liv, i egen krop, sind og ånd.

Forløbet er til dig, der ønsker at leve fra hjertet i alle aspekter af livet, fri for negativ stress-påvirkning og udbrændthed.  

Det er til dig, der har brug for enkle, brugbare og virksomme værktøjer til at fastholde en dynamisk og udviklende vej igennem dit liv.

Det er for dig som har lyst til varig livsforandring på et dybt, nærende og meningsfuldt plan. Du vil lære at være til stede i livets NU, lære at få øje på de muligheder, der hele tiden viser sig for os, som synkronicitet, men som kan være svære at få øje på.

Du vil lære at være fuldt til stede i Nuet, så du oplever mere fred, harmoni, synkronicitet og timing i dit liv. I Nuet eksistere også muligheden for at manifestere det liv og de drømme du måtte have.  

Ønsker du selv at være medskaber i dit liv og ikke lade omstændigheder og omgivelserne forme dit liv?

Men derimod gå dit hjertes vej?- så må du netop lære at skabe ud fra Nuet, hvor du har kraften til at forme og skabe fra. Vi kan ikke skabe ud fra fortidens energi, ej heller fremtidens energi, for den er ikke til stede lige nu.

Essensen af forløbet er opnåelsen af en dybere forståelse af dig selv og dit ophav og på vished om din vej og dit unikke formål i livet. Formålet der manifesteres gennem en dybere forståelse af dine følelser, tanker og handlinger. Du får på dette forløb de bedste muligheder og redskaber til at forme dit liv og selv styre retningen.

Du vil lære din indre stemme/intuition at kende og forstå sammenspillet med omgivelserne og den spejling der foregår og hvad det kan fortælle dig. Den fysiske krop kommunikere hele tiden med os og du vil opleve en fortrolighed og vished om samspillet med krop, sind og sjæl.

En af de vigtig ting på en sådan rejse, er også at forstå kroppens energistrømme/ chakrasystem og meridianbaner. At forstå vores nervesystem og dets funktion og den vigtige rolle det har. Du vil lære at forstå og om-programmere hæmmende tanker, følelser og handlinger. Dette kaldes også for NPL (Neuro Lingvistisk Programmering). 

Du lære om og at bruge den direkte sammenkobling mellem vores indre, underbevidstheden og nærværet i livet.

Dette kan opnås gennem det vitale og yderste brugbare åndedræt.

Hele forløbet er en sammensmeltning af evidensbaseret viden om kroppen og det åndelige/spirituelle i livet. 

 

Viden og teknikker der benyttes er både fra den vestlige og østlige verden. Der vil blive praktiseret meditationer og Tapping teknik, NLP øvelser og tankefeltsterapi. Der vil være krops- og sanseøvelser samt åndedrætsøvelser, der skaber kontakt til din krop og dit inderst/dybe jeg, den såkaldte underbevidsthed. Kroppen rummer og gemmer information fra hele vores liv, hvor diverse blokeringer og overbevisninger er lagret, men det er også herfra vi kan heale og skabe et nyt sundt fundament med fremdrift og vækst.

Hele forløbet er bygget op om et holistisk favntag om dig som menneske og du garanteres effektive, lette og transformerende redskaber du kan bruge resten af livet.

Vil du med?- så tilmeld dig via “kontakt” linket nederste på siden og skriv kursets navn. 

Praktisk information

Pris 8300,- kr.

4 lørdage dage og 3 online møder mellem modulerne. 

Incl. kolde og varme drikke, snacks, materiale og lille gave

Mulighed for betaling i rater. Aftales individuelt. 

DATOER: 

Alle dage er fra 10-00-16.00

Online tidspunkter oplyses på forløbet. 

Lokation

Hos Holistsik Hesteterapi
Nørhedevej 36, 8600 Silkeborg

Scroll to Top