fbpx

Susanne Wils | Holistisk Behandler

🎁December tilbud

🎄Holistisk Hesteterapi🎄

Pakke nr.1

Pakke nr. 2

Nr.1- Holistisk Hesteterapi som solo-behandling

🎁 1 telepati med i pakken🎁

En kombination af alle værktøjerne jeg besidder. (se længere nede på siden)

( Ca. 90 min. varighed pr behandling )         

 • Opstartsbehandling:  675,- kr.
 • Herefter enkeltbehandling efter opstart. 950.- kr.

 

Nr. 2-Årsabonnement på Behandlinger

🎁 1 telepati & 1 ekstra behandling med i pakken🎁

Det er muligt at få Årsabonnement, hvor der er gode rabatter:

 • 425,- kr. pr. måned i 12 måneder.
 • 5 poser (500 g pr pose) godgider fra Urtefarm.
 • Bach Blomsterremedier 2 flasker individuelle blandinger
 • 15 % rabat ved andre ydelser 
 • ved behov for flere behandlinger end de 6 i abonnementet ydes der ligeledes en god og fair pris.

For flere oplysninger kontakt da Holistisk Hesteterapi

Hvad er Holistisk Hesteterapi

Min store passion for at ”låse op for hjerte og sjæl”, strækker sig også ind i dyreverden. Jeg har er uddannet fra Naturgården v. Tove Nielsen og behandler primært heste og hunde.

Jeg elsker dyrene, og er af den opfattelse, at de er i vores liv for at lære os en masse om os selv, med andre ord så er det ikke tilfældigt at vores dyr vælger os.

Jeg er talerør mellem dyr og mennesker og ser nok verden en smule anderledes end de fleste.

Jeg har altid kunnet tale med dyrene og bruger denne kommunikation i mine behandlinger af dyrene. 

Jeg hjælper alt fra traumedyr til de dyr som er vokset op i rolige og trygge rammer, hvor der dukker forskellige former for blokeringer eller spørgsmål op. Hos mig er alle dyr velkomne!

De redskaber jeg bruger er følgende:

 • Kranio Sakral Terapi
 • Myofascia Release
 • Hestemassage
 • Triggerpunktsterapi
 • Magnet-terapi
 • Krystal Massage
 • Telepati
 • Healing
 • Bach Blomsterremedier
 • Homøopatisk medicin

 

Hesten er et unikt og følsomt dyr, der er loyalt, pligtopfyldende overfor sit menneske. Mest af alt ønsker hesten at opnå balance og harmoni i tilværelsen. Ændring i dens adfærd kan skyldes rigtig mange faktorer, såsom ændring i miljø, kropslig og mentale belastninger eller traumer. Ændringer i dens biologiske processer og energibaner.

En ændret eller uhensigtsmæssig adfærd er ofte hestens måde at fortælle når noget er ”galt” eller ikke er som det plejer alt være, i enten krop eller sind. Heste kan ikke drille, prøve en af, eller tænke “konserkvens-tænkning”. De reagere på det de mærker i nuet. De reagere på ømheder, smerter, ubehag eller hvis de er forvirrede og ikke forstå opgaven de bliver bedt om.  

Man kan som hesteejer have svært at “høre” hvad hesten fortæller, da der kan være en del ”støj” på linjen. Det kan være i form af egne følelser,  ambitioner, vaner og måske egne blokeringer. Det kan også være at hesten forsøger at fortælle noget/spejle noget, der foregår i eller hos dig. Heste er empatiske, sensitive dyr, som mærker nervesystemer og energier fra omgivelserne meget tydeligt og de navigere hele tiden efter disse signaler.

Jeg ser hesten som en helhed af krop, sind og ånd. Jeg er som udenforstående og neutral i stand til at bidrage til klarhed omkring stagnerede og svære situationer. Jeg giver bud årsagen bag udfordringen samt løsningsforslag ud fra det hesten ”fortæller” i forbindelse med behandlingen. Løsninger kan f.eks. være i form af et forløb med kropslige behandlinger og/eller homøopatisk behandling, træningsmæssige forslag/ændringer,  foderændringer og mental støtte af hesten. Hvis man ønsker det kommer der mange gange budskaber om muligheder/ændringer til rytters eget liv, da hesten ofte spejler mennesker.

Endvidere er jeg stor tilhænger af at kombinere det bedste fra traditionel-videnskabelig medicin og alternative behandlingsformer. Alle levende væsner er mere end en fysisk krop, – nemlig KROP/SIND/ÅND- vi er alle en del af noget større i verden.

 

Hvad er telepati?

Hvad er telepati for en størrelse? Det er samme måde som jeg arbejder med clairvoyance.

For mig er det en naturlig mulighed som vi alle besidder, så er det blot op til den enkelte at være tilgængelig og åben.

Dyrene kommunikere bl.a. via energi som har en frekvens, denne frekvens er mulig for os mennesker at møde dyret med. Et eksempel på energi vi opfanger, er stemningen når vi kommer ind i et rum- er den god/dårlig? Vi betegner også vores energier som humør, dårligt humør har en lav frekvens, godt humør en høj frekvens. Disse energier er vi også i stand til at spejle og derned er vi også i stand til at mødes med vores dyrs frekvens og omvendt. 

Måden jeg opfanger deres budskaber på er gennem alle mine sanser, som jeg hele tiden træner og vedligeholder og finjustere.

Jeg er meget ærlig, kærlig og tydelig i min kommunikation med dyrene og har kun til hensigt at skabe balance, harmoni og samklang i relationerne.

Selve telepatien og behandlingen af dyret kan foregå på stedet og som fjernetelepati.

Ved fjerntelepati modtager jeg nye, skarpe billeder af dyret, forfra og fra siden. Der kan stilles optil 8 spørgsmål.  Dyret har førsteret på taletid, så hvad det måtte have på hjertet kan komme ucensureret til udtryk og leveres til det menneske. Derefter kan spørgsmålene stilles. Dette foregår enten via Skype eller over telefonen eller på stedet. 

0E08FF91-700F-4A47-9D90-E4F979CCE691

Om Susanne

Jeg er født i 1977 og min livshistorie og livserfaring har gjort mig til den jeg er i dag. Jeg har haft en del prøvelser i mit forholdsvise korte liv. Jeg voksede op med min storebror, hvor der var alkohol i hjemmet, siden skilsmisse, ny bonus-far, grov mobning i skolen. Som 18 årig vælger min far at gå i forvejen og min verden braser sammen for en stund og ud til kanten. 

Denne periode i mit liv bliver samtidig starten på min opdagelsesrejsen ind i den spirituelle verden. 

Jeg føler jeg kommer hjem, men er som ung splittet i to poler. Splittet mellem en kassetænkende og firkantet verden og en blød og uendelig smuk, varm verden fuld af kærlig livskraft, energi og mystik. At integrere spiritualiteten fuldt ud i mit liv har været svært, skabt lidt tumult og forundring i mine omgivelser. Det har fuldendt mit liv, skabt glæde, lykke, overflod og en DYB mening og forståelse af mig selv og livet. 

Min passion og mission er at inspirere og guide andre til deres livsforandring og dybeste forståelse.

At leve spirituelt funderet, betyder, for mig, at leve i nær og tæt kontakt, med naturen og med min sjæl, min inderste stemme. Jeg lever Nuet og med den kraft, der er. Livet er lettere tilgængeligt, med en grundlæggende tillidsfuld ro og tro og erfaring om at være beskyttet og guidet. 

Og hvilken lettelse! Jeg er gået fra totalt kaos indeni til en glædesfyldt vej, hvor jeg lever mit livsformål og passion fuldt ud. 

Spiritualitet er for mig en måde at være i verden på. En tro på og en følelse af, at være en del af noget større, en del af en universel sammenhænge, som et stort spindelvæv. Det er min overbevisning, at vi er beskyttet og guidet, vi skal blot bede om hjælp og guidning, have tillid og være åbne for at modtage de svar og ledetråde der bliver vist os.
Hele vores system er forbundet via energi, som er den overordnede måde vores verden eksistere på. Vi som mennesker er ofte ikke bevidste om, vores egen evne til, via energierne, at manifestere og kreere det liv vi ønsker. Vi bliver let distraheret af fortidens fortidens oplevelser og fremtidens uvisheder, at vi glemmer at være til stede i Nuet, hvor skaberpotentialet- og kraften eksistere.

Her kan hesten virkelig hjælpe os mennesker med at komme til stede i kroppen og i Nuet. Deres ro, healing og direkte og rene kommunikation er en aktivator og adgang til vores ubevidste, uhensigtsmæssige livsmønstre vi har lært igennem opvæksten og livet. Deres afkodning af energi og aflæsning af omgivelsernes nervesystemer er en dyrebar gave vi frit bliver tilbudt. Jeg er selv lykkelig hesteejer og er med mine heste i dyb taknemlighed og respekt for det de dagligt lære mig. Lærdommen og erfaringerne giver jeg videre til de mennesker og hesteejer, der er klar til det og som ønsker det.

For mig hænger dyr og mennesker sammen- ja vi er energetisk forbundet alle sammen. Et mål for mig er også at skabe balance, harmoni og samklang mellem hest og ejer. At skabe en forståelse for samarbejdet mellem krop, sind og ånd. 

Jeg er født og beriget med en stærk intuition og en åben tilgang til at være med dyrene på en anderledes og dyb måde. 

Gennem mine erfaringer i livet har jeg samelet redskaber, viden og erfaringer til mit arbejde. Jeg er nysgerrig af natur og vil blive ved med at udvikle mig og fylde ny viden i min kurv. I terapien med heste og mennesker bruger jeg hele mit væsen, erfaringer og naturlige, intuitive og spirituelle evner. Min naturvidenskabelig baggrund smelter sammen med den “blødere” tilgang, hvilket giver mig brugbare indsigter i stagnationer og blokeringer i krop og sjæl.  

Fra Hjertet Susanne ❤️

Susanne Wils - Alternativ behandler Silkeborg

Klienter siger efter session

Lone Siger:

Det giver SÅ meget mening!! 🙏🏻 ENDELIG har jeg fundet hjem 🌼

Jeg kan takke dig, for at give mig det skub, der sku til. Du har sat meget gang i mig Susanne🙏🏻💛 ” 

Signe siger:

“Vild rejse Susanne har sendt mig på…Efter sessionen følte jeg mig opløftet, glad, overskudsfyldt, og med mod på at fortsætte min egen rejse med at arbejde med telepati/healing…” 🍀

Forløbspakker

Recover- forløb

Alle disse løsninger er sammensat specifikt til de enkelte problemstillinger i hestens og dit liv. 

Pakke nr. 5

Pakke nr. 6

Nr.5- Efter mavesår/kolik:

🎁1 ekstra behandling med i pakken🎁

 

Inkludere 4 x holistisk behandling (værdi 3500,- kr. )

Specifik tilpasset homøopatisk behandlingsplan ( Værdi 500,- kr.)

Specifikt homøopatisk medicin – (værdi 800,-kr. ) 

Bach Blomsterremedier til hele forløbet (Bach bliver både lavet til dig og hesten)(Værdi ca. 1800,- kr. )

Hestebolcher 1kg, fra Urtefarm til brug sammen med Bach Blomsterremedier

Hjemmeøvelser og hot-line til mig. 

Pris i alt : 4800,- kr. ( Separate priser sammenlagt 6600,- kr. )

 (transportomkostninger kommer oveni)

 

Nr.6- Efter stress/PTSD

🎁1 ekstra behandling med i pakken🎁

Inkludere 4 x holistisk behandling ( værdi 3500,- kr. )

Specifik tilpasset homøopatisk behandlingsplan  ( ærdi 500,- kr. )

Specifikt homøopatisk medicin ( værdi 1250,- kr. ) 

Bach Blomsterremedier til hele forløbet (Bach bliver både lavet til dig og hesten) (værdi 1800,- kr. )

Hestebolcher 1kg, fra Urtefarm til brug sammen med Bach Blomsterremedier

Hjemmeøvelser og hot-line til mig. 

Pris ialt: 5250,- kr. (separate priser sammenlagt 7050,- kr. ) (transportomkostninger kommer oveni)

Betingelser

 • Tilbuddet gælder ved køb og betaling i december måned.
 • Årsabonnement oprettes og opstartes ligeledes i december måned. Gavekortet afsendes når beløbet er betalt.
 • Ønsker du at modtage en fysisk gavekort som julegave, kan jeg godt opfylde dette ønske. Der skal blot betales porto oveni. Der sendes med DAO, hvorfor jeg behøver mobilnummer, mailadresse, adresse og fulde navn. 
 • Ved behandlinger i stalden kommer der transportomkostninger i forbindelse med behandling. 

Bestil ved at udfylde nedenstående formular. Skriv den pakke ud ønsker at bestille. Du modtager et gavekort på mail.    NOTER hvis det er til gave. 🎁🎄❤️

Du kan også sende en besked på mobil eller på Facebook/Messenger

Holistisk Hesteterapi
Susanne Wils
Nørhedevej 36
8600 Silkeborg 

T: 2445 9460
info@susannewils.dk

Facebook

CVR: 28820860