Susanne Wils  |  Alternativ Behandler

Om Susanne Wils

Min livshistorie og livserfaring har gjort mig til den jeg er i dag. Jeg har haft en del prøvelser i mit forholdsvise korte liv.

Jeg har siden min tidlige ungdom arbejdet med min personlige og spirituelle udvikling. Jeg lever spirituelt, hvilket for mig betyder at leve i nær og tæt kontakt, med naturen og med min sjæl. Da jeg lærte hvad det vil sige at leve i Nuet og med den kraft, der er, blev livet meget mere let og nærende. Og hvilken lettelse! Jeg har fundet mit livsformål og passion. 

Mit hovedformål og mission er at arbejde med at øge bevidsthed i livet, på at åbne hjertet. At ændre bevidstheden om energien – livsenergien og hvordan vi mestre den og kan skabe transformation i livet.    

Spiritualitet er for mig en måde at være i livet på. En tro på og en følelse af, at være en del af noget større og universel sammenhænge, som et stort spindelvæv. Det er min overbevisning, at vi er beskyttet og guidet, vi skal blot række hånden ud, have tillid og være åbne for at modtage guidence og svar.
Hele vores system er forbundet via energi, hvilket også er den måde vi som mennesker ubevidst kommunikere på. Dyrene derimod kommunikerer meget bevidst via afkodning af energi og aflæsning af omgivelsernes nervesystemer. Dyrene har en anden frekvens end vi har, hvor ud fra de navigere. Ved at bruge vores medfødte intuition og egne evne til at ændre energifrekvensen i os selv, kan vi også lære at forstå dyrene på en dybere måde. 

Jeg er uddannet sygeplejerske (2002), men har været vidt omkring. I dag, med min passion, Holistisk Behandling af heste og mennesker. Jeg er healer, spirituel og clairvoyant og afholder kurser i telepati, healing og “lær at ride med Sjælen”. Jeg deltager selv i mange kurser, workshops og uddanner mig løbende i nye metoder jeg kan flette ind i mit arbejde. Jeg er heste-, hunde- og katteejer og har derfor en stor indsigt i det er være dyreejer og de sorger og glæder det giver.

For mig hænger dyr og mennesker sammen- ja vi er energetisk forbundet alle sammen. Min mission er at skabe balance, harmoni og samklang mellem dyr og ejer. At skabe en forståelse for samarbejdet mellem krop, sind og ånd. 

Jeg er beriget med en stærk intuition og en evne til at være med dyrene på en anderledes og dyb måde. 

I terapien bruger jeg hele mit væsen, erfaringer og naturlige, intuitive evner. Min naturvidenskabelig baggrund smelter sammen med den “blødere” tilgang, hvilket giver mig store indsigter, der skaber Holistisk Hesteterapi. 

 

Fra Hjertet Susanne ❤️

Susanne Wils - Alternativ behandler Silkeborg